bollen-bloemen-innovatie7

Terugblik Economic Forum Duin- en Bollenstreek

Op donderdag 4 februari 2021 organiseerden wij met de Economic Board Duin- en Bollenstreek het Economic Forum Duin- en Bollenstreek: het kennis- en inspiratiecongres voor en door de regio. Thema: Samenwerken aan economische dynamiek in de regio. Wij blikken graag terug op deze dag vol dynamiek, interactie en dialogen waarbij de sprekers hun visie en kennis deelden.

Een goede tweek weken na het Forum blikken we terug op een geslaagde eerste (online) editie van het Economic Forum Duin- en Bollenstreek.

>> Bekijk hier de compilatie van de dag

Interactie
Tijdens het Forum was er volop gelegenheid tot interactie. Bedankt voor het meedenken en meedoen. Bekijk hieronder een selectie van de vragen, uitslagen polls en stellingen.

>> Bekijk de output van het programma

Terugkijken ochtend- en middagprogramma
Tijdens het ochtendprogramma stonden de onderwerpen ‘de status van de economie’, ‘de economische agenda’, ‘vestigingsklimaat’ en ‘kennis, onderwijs en arbeidsmarkt’ centraal.

>> Ochtendprogramma (integraal)

Tijdens het middagprogramma werd gesproken over ‘vernieuwing van de economie’ en ‘best practices in region building’ met de regio Zwolle en Eindhoven.

>> Middagprogramma (integraal)

Terugkijken per onderwerp

>> De status van de economie
>> De economische agenda
>> Vestigingsklimaat
>> Kennis, onderwijs en arbeidsmarkt
>> Vernieuwing van de economie
>> Best practices

Terugblik Economic Forum Duin- en Bollenstreek