bollen-bloemen-innovatie7

Speciale actie voor kleine bedrijven: Quickscan vitaliteit in je bedrijf

Een bedrijf waar je mensen graag werken, minder ziektekosten, een veilige werkomgeving en binding van medewerkers met je bedrijf. Dat is de winst als je aandacht hebt voor de vitaliteit van je medewerkers. Doe de Quickscan vitaliteit van Stigas en krijg zicht op wat je al doet voor de inzetbaarheid van je medewerkers en waar nog kansen liggen voor verbetering.
meld-je-aan-voor-tuinbouw-ondernemersprijs-greenport

Speciaal voor bedrijven met minder dan 25 medewerkers heeft Stigas aan de risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) een korte Quickscan vitaliteit toegevoegd. Als je die invult, krijg je zicht op wat je al doet voor de inzetbaarheid van je medewerkers en waar nog kansen liggen voor verbetering. Na afloop heb je een gesprek hierover met je Stigasadviseur. 

Vanaf 1 januari kunnen bedrijven met minder dan 25 medewerkers hier gebruik van maken bij het invullen van de RIE. Het enige wat je hoeft te doen is een RIE met bedrijfsbezoek aanvragen. En ook als je recent de RIE hebt gedaan is het mogelijk om van deze faciliteit gebruik te maken. Dankzij een tijdelijke subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en Colland Arbeidsmarkt zijn voor bedrijven geen extra kosten verbonden aan de inzet van de Quickscan vitaliteit. Voor de inzet van de RIE betaal je het normale (gereduceerde) legestarief.

Doe mee en boek nu alvast je RIE met bedrijfsbezoek >>

Bron: Stigas

Speciale actie voor kleine bedrijven: Quickscan vitaliteit in je bedrijf