bollen-bloemen-innovatie7

Ruigrok Tower in Aalsmeer geopend

Op vrijdag 4 november jl. opende Ruigrok Producties officieel de Ruigrok Tower, een nieuw wooncomplex voor internationale medewerkers in Aalsmeer. Wethouder Robert van Rijn verrichtte op 4 november jl. samen met de kinderen Naomi en Lex de officiële openingshandeling, waarna het pand ingezegend werd door een Poolse priester. Sinds 14 november wonen de eerste bewoners op de locatie.
Ruigrok-Tower-Aalsmeer-greenport-huisvesting-internationale-medewerkers


Het complex bestaat uit 130 appartementen, merendeels voor twee personen, een beheerderswoning en een gezamenlijke recreatieruimte en is gelegen in Greenpark Aalsmeer. De appartementen zijn bedoeld als tijdelijke woonplek voor internationale medewerkers van bedrijven uit Aalsmeer en directe omgeving. De meesten kunnen lopend of op de fiets naar hun werk bij bedrijven op het Greenpark.

Goed wonen in Aalsmeer

Wethouder Robert van Rijn: “Als college van Aalsmeer vinden wij dat iedereen goed moet kunnen wonen in Aalsmeer. Of je nu jong, oud, starter, doorstromers of internationale medewerker bent. Een goede en veilige woonplek is van groot belang. Mooi is ook dat we een convenant hebben gesloten met eigenaar Peter Ruigrok waardoor ook spoedzoekers in Aalsmeer hier tijdelijk gehuisvest kunnen worden. Hiermee bundelen we de krachten. En kunnen we ook eigen inwoners die huisvestingsproblemen hebben helpen.”

Peter Ruigrok, de eigenaar van de Ruigrok Tower is erg blij met het resultaat. “Wij zijn ontzettend trots op deze volgende stap voor ons bedrijf en wij hopen hiermee de nieuwe standaard te zetten voor tijdelijke huisvesting in de regio.

Bron quotes: gemeentelijk persbericht

Ruigrok Tower in Aalsmeer geopend