bollen-bloemen-innovatie7

Programmamanager Andries Middag vertrekt

Andries Middag, een programmamanager die drie jaar geleden binnenstapte bij onze Greenport. Hij kwam niet op de winkel passen waren zijn woorden. En dat is ook precies wat hij heeft gedaan.
Andries-Middag-Programmamanager-Greenport-Duin-en-Bollenstreek

Er is een hoop gebeurd, gezegd en gedaan de afgelopen drie jaar. Andries Middag heeft zijn functie als programmamanager met verve vervuld. Projecten zijn gestart en afgerond, verbindingen zijn gelegd, lobby gestart, er kwam zelfs een tv-serie genaamd De Bollenjongens (Andries: “Hier ben ik trots op en deze serie wacht nog op een doorbraak op de landelijke tv.”) en hij vervulde een prominente rol bij de uitvoering van diverse projecten van de Economische Agenda Duin- en Bollenstreek 2018-2021. Vernieuwend, met een frisse blik en vastberadenheid omschrijven de inzet van Andries.

Tijd om te gaan

Per 1 juli is Andries gestart als directeur van VAVI. De VAVI vertegenwoordigt zes multinationals die samen verantwoordelijk zijn voor 95% van de Nederlandse aardappelverwerking. Denk daarbij aan producten als frites, rösti en krieltjes. “Ik coördineer onder andere het lobbywerk in Brussel en Den Haag en de coördinatie van gezamenlijke duurzaamheidsactiviteiten.”

Interview

Recent liet Andries in onze nieuwsbrief ‘voor de laatste keer’ van zich horen. In het Leids Dagblad deed hij echt zijn laatste woord. Je leest hier het hele interview uit het Leids Dagblad van woensdag 6 juli.

Programmamanager Andries Middag vertrekt