bollen-bloemen-innovatie7

Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland worden Vertify

Met ingang van 1 januari 2021 gaan Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland verder onder de nieuwe naam Vertify. Door een veranderende markt en verdergaande internationalisering is er gekozen om met een frisse en moderne naam met een internationaal karakter verder te groeien.
vertify-proeftuin-greenport-duin-en-bollenstreek

In de nieuwe naam is het woord vert te lezen wat verwijst naar ‘groen’ en duidt op de bijdrage aan een verdere vergroening van de sector. Ook het woord verify is te lezen wat verwijst naar het streven om de onderzoeksvragen die worden voorgelegd te toetsen en verifiëren, maar ook te verklaren en te duiden. 

De naamswijziging vormt aanleiding tot een nieuw bedrijfslogo, een vernieuwde uitstraling, een nieuwe pay-off en de lancering van een gloednieuwe website: www.vertify.nl. Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over onze diensten, werkzaamheden en het laatste nieuws.

Vertify is een commerciële organisatie die praktijkgericht onderzoek uitvoert. Daarmee genereert zij kennis en toepassingen voor haar opdrachtgevers: primaire producenten, toeleveranciers en afnemers van de tuin- en akkerbouw. Zij stellen hiervoor hun proefvelden en onderzoekkassen ter beschikking. Zij stimuleren, faciliteren en organiseren innovatie in haar bedrijfstak en biedt de gehele keten in binnen- en buitenland de gelegenheid om producten en diensten te exposeren en kennis te delen. Belangstellenden vanuit de hele wereld worden ontvangen om hen te tonen hoe de Nederlandse tuin- en akkerbouw bijdraagt aan duurzame voedselproductie, gezondheid en welzijn.

Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland worden Vertify