bollen-bloemen-innovatie7

NIEUW! Opleiding ‘Groene handel en logistiek’ nu ook bij Yuverta Rijnsburg

Yuverta start in het volgend schooljaar de mbo-opleiding Groene handel en logistiek in Rijnsburg. De opleiding start bij minimaal 20 studenten en inschrijven kan vanaf 1 november via Yuverta Aalsmeer.
Opleiding-Handel-Logistiek-Yuverta-Rijnsburg-Greenport-Duin-en-Bollenstreek

Voor de commerciële denkers en doeners biedt Yuverta de mbo-opleiding Groene handel en logistiek volgend schooljaar weer aan in Rijnsburg. Vanuit het bedrijfsleven is er nog steeds een grote vraag naar goed geschoolde krachten en omdat de jongeren, vanwege de lange reistijd, minder snel kiezen voor de locatie in Aalsmeer is er een grote wens om de opleiding in Rijnsburg te laten plaatsvinden.

Start opleiding

Yuverta start met een pilot: bij minimaal 20 studenten wordt de opleiding Groene handel en logistiek op een leslocatie in Rijnsburg gegeven. Inschrijven gaat via de locatie Aalsmeer, dit is mogelijk vanaf 1 november via deze link

Domein Groen

Yuverta heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen binnen het domein Groen. Binnen dit domein worden ook opleidingen aangeboden op het gebied van teelt en techniek, bloemen en styling, dieren en de groene leefomgeving. Bekijk het E-magazine waarin de opleidingen kunt beleven door middel van filmpjes, vlogs en teksten. 

Kennismakingsweek 

Er is een kennismakingsweek georganiseerd van 30 oktober t/m 4 november 2023. In deze week kun je de school bezoeken tijdens de open dagen, er zijn online voorlichtingen en je kunt je opgeven om te komen proefstuderen. De tweede kennismakingsweek is van 28 januari t/m 3 februari 2024. Meer informatie over de opleidingen van Yuverta is te vinden op de  www.yuverta.nl

NIEUW! Opleiding ‘Groene handel en logistiek’ nu ook bij Yuverta Rijnsburg