bollen-bloemen-innovatie7

Meet & Greet Yuverta voor zij-instromers

Yuverta zet op woensdag 6 maart haar deuren open tijdens een Meet & Greet met scholen, speciaal voor zij-instromers in het onderwijs.
open-dagen-yuverta-greenport

Meet & Greet event

Heb jij interesse om te werken in het voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs? Wil jij hét verschil maken voor onze nieuwe generatie? Kom woensdagavond 6 maart inspiratie opdoen tijdens het Meet & Greet evenement met scholen in Haarlem, Haarlemmermeer, Amstelveen en omstreken in de Expo Haarlemmermeer.

Het evenement staat in het teken van ontmoeten, leren en inspireren. Het volgende kun je verwachten:

  • Ervaren sprekers uit het onderwijs
  • Voorlichtingsrondes over opleidingsroutes
  • Informatie van lerarenopleidingen over je opleidingsmogelijkheden
  • Je kennis vergroten tijdens een workshop
  • Kennismaken met de collega’s van scholen in deze brede regio.

Een inspirerend programma

Het programma start om 18.00 uur of 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.
Je kunt het volgende verwachten:

  • Peter Heerschop (spreker): Cabaretier, acteur, programmamaker, schrijver, radiocolumnist én docent en lerarenopleider.
  • Hans Kaldenbach (workshop): Ervaren trainer, spreker en auteur over diverse culturele, pedagogische en maatschappelijke onderwerpen in het onderwijs.
  • Talent als Docent (doorlopende workshop): Talent als Docent geeft een algemene voorlichting waarin opleidingsroutes en oriëntatiemogelijkheden worden geschetst.
  • Workshops van Talent als Docent met algemene informatie voor zij-instromers

Daarnaast is er ruimte om te netwerken, kennis te maken met de scholen, kan je in gesprek over de diverse opleidingen, ontmoet je toekomstige collega’s en veel meer. Benieuwd naar het volledige programma?
Klik hier: https://www.meetandgreetmetscholen.nl/

Bekijk hier de flyer.

Open dag op woensdag 13 maart bij Yuverta mbo Aalsmeer

Woensdag 13 maart organiseert Yuverta mbo Aalsmeer weer een open dag. Wil je aan de slag met teelt, groen, klimaat of bloemen en styling? Ben jij een commerciële denker en doener? Of past een dieropleiding beter bij jou? Dan zit je goed bij Yuverta mbo Aalsmeer. De school biedt een grote keuze aan (groene) opleidingen. Er wordt druk gewerkt aan de buitenruimte. Hier vind je straks de nieuwste innovaties en technieken op het gebied van teelt, water en klimaat. Er is veel contact met het bedrijfsleven waardoor je onder andere interessante excursies en stages krijgt. Je kunt ook kiezen voor een stage in het buitenland. Yuverta mbo Aalsmeer is een kleinschalige school met een breed pakket aan modern onderwijs. Er is veel persoonlijke aandacht en begeleiding voor de studenten. De school is centraal gelegen in Het Groene Hart, vlakbij de veiling en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
De school opent de deuren van 16.00 tot 20.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link en bekijk hier de flyer.

Meet & Greet Yuverta voor zij-instromers