bollen-bloemen-innovatie7

Mechanisatiebeurs 2022 van de baan

De Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen gaat niet door vanwege de onzekerheid rond corona. Dat maakte de organisatie donderdag bekend. De beurs zou van 11 tot en met 13 januari 2022 plaatsvinden.
Mechanisatietentoonstelling2@2x

Voorzitter Hennie Groothedde en secretaris Hans Guldemond van de Stichting Mechanisatietentoonstelling Bollenstreek (SMTB) maakten het besluit donderdag bekend aan de standhouders. ‘We leven nog steeds in een onzekere tijd en mede door de recente strengere regels en aanpassingen door de overheid is de mogelijkheid om onze tentoonstelling te houden steeds lastiger aan het worden. Gezien het feit dat het begin december is en de verplichtingen die er moeten worden aangegaan met standbouwers en transportondernemingen, voelen wij ons genoodzaakt om nu een beslissing te nemen en niet te wachten op 13 december.’

Jaar uitstel

De tentoonstelling wordt uitgesteld tot 2023. ‘We hopen dat we met elkaar in goede gezondheid in januari 2023 weer een mooie SMTB tentoonstelling kunnen gaan draaien zonder restricties’, aldus het bestuur. De editie van 2021 viel vanwege de pandemie ook al uit en werd digitaal gehouden. 

Mechanisatiebeurs 2022 van de baan