bollen-bloemen-innovatie7

Laat je personeel gratis testen

De overheid heeft een subsidie beschikbaar gesteld om werkgevers de mogelijkheid te bieden hun personeel gratis te laten testen op Covid-19. Dit kan op ruim 16 locaties in het land en binnen 20 minuten is de uitslag bekend.
covid-gratis-sneltest-greenport-duin-en-bollenstreek

Laat je personeel gratis testen.nl is een initiatief van [SIC] ARBO (arbodienst) in samenwerking met bedrijfsarts Koopmans én Coronasneltestnederland.nl. SIC [ARBO] maakt testen op het werk op een verantwoorde en veilige manier mogelijk. Dankzij subsidie van de overheid kunnen de testen GRATIS aangeboden worden aan werkgevers.

Door werkgevers de mogelijkheid te bieden om hun medewerkers te laten testen, wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot en uitval door ziekte en quarantaine verminderd!

Binnen 20 minuten weer veilig aan het werk

In samenwerking mét de Goed Gezond Groep wordt de gecertificeerde Abbott sneltest aangeboden, waarmee jij of je werknemer binnen 20 minuten weet of er sprake is van een besmetting met Covid-19. Bij een negatieve testuitslag kan je direct weer aan het werk. De test is goedgekeurd door het RIVM & de Nederlandse overheid.

Via onze website kun je als werkgever een coronatest aanvragen voor je medewerker(s) bij bedrijfsarts Koopmans, indien er sprake is van één van de volgende situaties:

  • lichte klachten (verkoudheid/hoesten/koorts/benauwdheid en/of keelpijn)
  • de medewerker heeft nauw contact gehad met iemand die besmet is met het Coronavirus of de medewerker heeft een melding ontvangen vanuit de Coronamelder.

Is uw medewerker ook in contact geweest met overige collega’s binnen uw organisatie? Laat in dat geval al uw medewerkers GRATIS testen om verspreiding binnen de organisatie te voorkomen!

Wie, wat en waar?

De testen worden 7 dagen per week afgenomen op één van de 16 locaties van CoronasneltestNederland.nl én vanaf 100 testen per dag is testen op locatie ook mogelijk (informeer naar de mogelijkheden). Het testen op deze locaties vindt plaats onder supervisie van de bedrijfsarts. De bedrijfsarts van Koopmans is daarnaast eindverantwoordelijk voor het laten uitvoeren van de testen, het vastleggen van de resultaten, het delen van de resultaten met de regionale GGD en de communicatie van de resultaten met de geteste personen. Het feit dat bedrijfsarts Koopmans niet de eigen bedrijfsarts of arbodienst is van de werkgever is geen probleem.

Laat je personeel gratis testen