bollen-bloemen-innovatie7

‘Kom in de kas’ tijdelijk ‘Kijk in de kas’

Tijdens het eerste weekend van april, 3 en 4 april, kan iedereen vanuit huis genieten van de glastuinbouw. Speciaal voor dit jaar is Kom in de Kas online gehaald en omgedoopt naar Kijk in de Kas. Vanwege de situatie met het coronavirus kan het evenement ook dit jaar niet plaats vinden. Om de mensen toch de beleving van de glastuinbouwsector te geven is er een online campagne opgezet die vandaag van start gaat.
Kim-in-de-kas-greenport-duin-en-bollenstreek

360 graden experience

Met de 360 graden experience is het mogelijk om virtueel door de kas te lopen. De kijker waant zich letterlijk in de kas omdat hij om zich heen kan kijken, net als bij een echt bezoek aan de kas. In de experience zijn veel wetenswaardigheden over de glastuinbouw verwerkt en ziet en ervaart men hoe high tech deze sector is.

Website

Op de website van Kom in de Kas zijn diverse informatieve filmpjes over de glastuinbouwsector gebundeld. Zo is er van alles te leren over innovaties en technieken die in de kas worden toegepast, krijgt men informatie over werken in de kas of wat de glastuinbouw doet aan duurzaamheid én maakt men kennis met het thema van dit jaar Gezondheid & Geluk. Alle berichten zijn gebundeld op de Kom in de Kas 2021 pagina.

Social media

Van 29 maart tot en met 4 april verschijnen er dagelijks berichten op de social media kanalen van Kom in de Kas om de doelgroep voor Kom in de Kas enthousiast te maken voor Kijk in de Kas. Op deze manier hopen we de mensen toch een stukje beleving van de glastuinbouwsector mee te geven.

Over Kom in de Kas

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector en wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Plantion, Interpolis en Rabobank. Volg Kom in de Kas via Facebook, Instagram en Twitter. Voor meer informatie kijk op www.komindekas.nl.

‘Kom in de kas’ tijdelijk ‘Kijk in de kas’