bollen-bloemen-innovatie7

Kantoormedewerkers RFH helpen mee in logistiek

Ook Royal Flora Holland kent personeelstekorten. Werving van nieuwe medewerkers is aan de orde van de dag en sindskort helpen kantoormedewerkers in de logistiek. Goed voor de onderlinge samenwerking en leerzaam voor het kantoorpersoneel.
kantoorpersoneel-royal-flora-holland-ingezet-in-logistiek

Veel bedrijven en sectoren kennen een personeelstekort, ook Royal FloraHolland (RFH). Naast het werven van nieuw personeel, springen kantoormedewerkers deze zomer bij in de Logistiek om samen te zorgen voor goede resultaten en acceptabele eindtijden. Goed voor de onderlinge samenwerking, leerzaam voor de kantoormedewerkers én extra handen voor logistiek.

De afgelopen weken hebben over alle locaties ruim 450 kantoor medewerkers (circa 140 piekhulpdiensten per week) de handen uit de mouwen gestoken in de logistiek. Tweemaal per jaar werken alle kantoormedewerkers mee in de Logistiek voor de onderlinge binding en samenwerking tussen de afdelingen. Vanwege het personeelstekort en de hogere klokvolumes is er deze zomerperiode een extra verzoek gedaan om te komen helpen. Veel werknemers van Royal FloraHolland zetten daarvoor graag de wekker iets eerder. Op kantoor werken circa 600 medewerkers. Padbeheer, bledderen (karren klaar maken voor de verdeling), spoorbeheer en orderpicken zijn een welkome afwisseling van dagen achter de laptop en meetings.

Lees het volledige artikel op de website van RFH.

Kantoormedewerkers RFH helpen mee in logistiek