bollen-bloemen-innovatie7

HortiHeroes nodigt studenten uit de sector te hacken

Tijdens de HortiHeroes Hackathon op 31 mei in het World Horti Center gaan studenten - onder begeleiding van sector experts vanuit o.a. Rijk Zwaan, Koppert Cress, Division Q en Glastuinbouw Nederland - aan de slag met het genereren van oplossingen voor een toekomstbestendige tuinbouw. Meld jij je ook aan?
Hackaton-hortiheroes-greenport

Studenten kunnen deelnemen aan de Hackathon als zij op dit moment een mbo-, hbo- of universitaire opleiding volgen. De studierichting maakt niet uit, de meest originele/beste innovatie wordt beloond met een prijs van € 1.000,-.

Aanmelden

Uiterlijke datum om te kunnen inschrijven is vrijdag 17 mei en doe je via www.hortiheroes.com/hackathon. Na inschrijving ontvang je meer informatie per e-mail.

Meer informatie

De Nederlandse glastuinbouw is toonaangevend en wordt wereldwijd geroemd voor haar innovatie en efficiëntie. Met groenten- en sierteelt zijn we dé leverancier van gezondheid en geluk wereldwijd. Toch staat de sector in ons eigen land onder druk. In de strijd om schaarse ruimte, arbeidskrachten en natuur wordt kritisch gekeken naar de grootste uitdagingen die de sector heeft: arbeid, energie en gewasbescherming.

Creativiteit en innovatie zijn de sleutelwoorden om vooruit te kunnen. Daarom zoeken we jou: student en held van de toekomst. Gooi jouw denkkracht in de strijd tijdens deze Hackathon. Tijdens een dag vol inspiratie en innovatie gaan we oplossingen genereren voor een toekomstbestendige tuinbouw. Een economische sector die wél van belang is, maar in balans met natuur en maatschappij.

Doe mee aan de HortiHeroes Hackathon:

  • Maak kans op € 1.000,-
  • Netwerk voor jouw toekomst
  • Draag bij aan de energietransitie én een duurzaam voedselsysteem
  • Ervaar de energie die vrij komt door samen te werken
  • Gratis deelname en vervoer vanaf Delft of Den Haag station.

Voor wie?

Je kunt deelnemen aan de Hackathon als je op dit moment een mbo-, hbo- of universitaire opleiding volgt. Jouw studierichting maakt niet uit, we hebben alle kennis, vaardigheden en frisse blikken nodig om het verschil te maken!

Wat is een hackathon?

Een hackathon is een event waarin deelnemers in teams samenwerken en strijden om binnen een korte tijd de beste en meest innovatieve oplossing voor een uitdaging te bedenken en te presenteren.

Hackathon partners

HortiHeroes partnersWorld Horti CenterRijk ZwaanDivision QKoppert Cress, Glastuinbouw NederlandHogeschool Inholland en met support van het Nationaal Groeifonds Katapult.

HortiHeroes nodigt studenten uit de sector te hacken