bollen-bloemen-innovatie7

Horen, zien en… doen!

Met elkaar het onderwijs en de arbeidsmarkt verbinden, samen zorgen voor jonge aanwas in de groene sector en de regio. Daar draait het om bij ‘Horen, zien en… doen!’ op 10 november.
Economic-Forum-Greenport-Duin-en-Bollenstreek

Ontmoeten en inspireren leidt tot samenwerken. Nieuwe ervaringen opdoen, contacten leggen en met afspraken in de agenda weer naar huis. Dat is waar de bijeenkomst ‘Horen, zien en… doen!’ over gaat op woensdag 10 november in Koetshuis Kasteel Keukenhof van 15.00 – 18.00 uur.

De arbeidsmarkt in de Duin- en Bollenstreek roept om meer jongeren die kiezen voor deze regio als hun, toekomstig, werkgebied. Onderwijs en Arbeidsmarkt Duin- en Bollenstreek, kortweg OADB, makelt en matcht partijen zoals scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties om samen te werken aan activiteiten en opleidingsprogramma’s die een bijdrage leveren aan de toename van jonge medewerkers.

Ondernemers en leerkrachten, medewerkers en docenten, onderwijsdirecteuren en organisatiemedewerkers, overheidsmedewerkers en bestuurders ontmoeten elkaar low profile en hands-on.

‘Horen, zien en… doen!’ nemen wij letterlijk: u gaat ook op pad. Naar een inspirerende plek in de regio waar u mogelijkheden verkent voor uzelf, voor en met anderen. ‘Welke ideeën smaken naar meer’, ‘wie en wat  heeft u nodig?’ en ’hoe verder?’ zijn de vragen die we vervolgens gezamenlijk oppakken. Dit leidt tot kansrijke matches om samen contextrijk onderwijs verder vorm te geven.

Geïnspireerd geraakt tom mee te doen? De OADB stuurt je graag de uitnodiging voor aanmelden. Stuurt daarvoor een bericht naar info@oadb.nl.

Horen, zien en… doen!