bollen-bloemen-innovatie7

Help de natuur, plant een gratis knotwilg!

De knotwilg is dé karakteristieke boom in het Hollandse landschap en belangrijk voor klimaat en biodiversiteit. Hij bloeit al vroeg en is een ware pleisterplaats voor insecten en vogels. Daarom deze actie in januari en februari: help de natuur en plant als agrariër, tuinder of bollenkweker een gratis knotwilg!
knotwilg-gratis-biodiversiteit-greenport

Op zaterdag 28 januari én zaterdag 4 februari kun je, in het kader van de nationale Meerbomen.nu actie, wilgentakken ophalen die voor deze uitdeelactie GRATIS door de Stichting Eendenkooi Warmond ter beschikking worden gesteld. Er is geen limiet, hoe meer bomen, hoe beter!

Knotwilgen voor iedereen

De actie staat niet alleen open voor b.v. agrariërs, tuinders en bollenkwekers, maar voor iedereen die bomen een warm hart toedraagt en daarvoor wat ruimte heeft. De takken zijn gemakkelijk aan te planten en ‘slaan snel aan’. Er zijn diverse wilgensoorten beschikbaar.

Meedoen?

Doe je mee? Laat dan even weten hoeveel takken je komt ophalen en op welke zaterdag. Neem voor meer informatie of het bestellen contact op met Rob Choufoer, per e-mail of telefonisch 06-54270505 of robchoufoer@hotmail.com.

  • Datum uitdeeldag: Zaterdag 28 januari en zaterdag 4 februari
  • Tijdstip: Tussen 10.00 en 15.00 uur.
  • Locatie: Parkeerplaats einde van de Menneweg te Sassenheim bij de oude vuilnisbelt. Rijd bij de laatste boerderij (Menneweg 165) deze weg helemaal door tot de parkeerplaats aan het einde.
Help de natuur, plant een gratis knotwilg!