bollen-bloemen-innovatie7

Greenport monitort een jaar lang energieverbruik van twintig bedrijven

Ben jij er klaar voor om te besparen en tegelijkertijd bij te dragen aan een klimaatneutrale Greenport? Wij steunen bedrjiven die maatregelen willen nemen met een jaar lang gratis monitoring van het energieverbruik binnen jouw bedrijf.
Lampen-uit-greenport-duin-en-bollenstreek

De Greenport Duin- en Bollenstreek streeft naar een klimaatneutraal sierteeltcluster in 2040. Om dat te halen, steunt de Greenport bedrijven die maatregelen willen nemen. Samen met Royal Anthos en Regionaal adviesbureau Energy Environment Care (EE Care) geeft de Greenport twintig bedrijven de kans een jaar lang hun energieverbruik te monitoren. EE Care vult dit nog eens aan door datzelfde jaar de meetgegevens ook te voorzien van een advies.

Meten = weten

Met betrouwbare digitale data wordt het energieverbruik in jouw bedrijf gericht gemonitord. Als je weet waar en wanneer onnodig energie wordt verbruikt, kan je hierop doelbewust gaan besparen. Meld je zo snel mogelijk aan, want er zijn een beperkt monitors te verdelen. E-mail naar maarten@eecare.nlen wij laten zo snel mogelijk weten of jij deelnemer bent.

Greenport monitort een jaar lang energieverbruik van twintig bedrijven