bollen-bloemen-innovatie7

Greenity Talks met Bollenjongens

Greenity organiseert geregeld Greenity Talks en deze keer zijn de Bollenjongens te gast. Vijf van de elf schuiven aan tafel op 22 december van 19.30-20.30 uur.
bollenjongens-greenity-talks

De komende uitzending staat in het teken van de bollenjongens, bekend van de tiendelige tv-serie ‘Bollenjongens’. Ze passen niet alle elf aan tafel, maar vijf van deze jonge ondernemers zullen live vertellen over het succes van de serie en hoe zij hun toekomst zien in het bollenvak. Wie zijn er te zien en te horen? Allan Visser (W.A.M. Pennings), Daan van Steijn (Fields, Source of Flowers), Frank Heemskerk (M. en L. Heemskerk), Lucas van Haaster (Royal van Zanten Flowerbulbs) en Bart Heemskerk (Jac.P. Heemskerk & Zn.).

Uitzending

Greenity Talks met de bollenjongens is woensdagavond 22 december van 19.30 tot 20.30 uur live te zien via het YouTube kanaal van Greenity.

Vragen aan de Bollenjongens?

Heb jij een vraag voor een van deze bollenjongens? Stel hem gerust door een bericht te sture naar info@greenity.nl. De organisatie doet haar best om alle vragen in de uitzending te krijgen.

Greenity Talks met Bollenjongens