bollen-bloemen-innovatie7

Fonds GROEN-Direkt voor groen onderwijs

De GROEN-Direkt Najaarsbeurs op 25 en 26 augustus - 25e editie - was de aftrap van het nieuwe GREEN Education Fund. Met dit initiatief gaat de grootste groene marktplaats van Europa zich de komende jaren inzetten voor onderwijs in het groen, van basisschool tot universiteit.
green-fund-onderwijs-greenport-duin-en-bollenstreek

Het Green Education Fund met het onderwijs in het groen van basisschool tot universiteit ondersteunen. Deze samenwerking tussen klant, kweker en GROEN-Direkt resulteert in de verkoop van speciale actiekarren met mooi assortiment tuinplanten en op deze manier leveren alle drie de partijen een bijdrage aan dit gloednieuwe initiatief.

De verwachting is dat hierdoor jaarlijks een bedrag van € 5.000,- tot € 10.000,- wordt opgehaald. Dit geld wordt gestoken in het bevorderen en ondersteunen van scholing en kennis in boomkwekerij en sierteelt. Zo kunnen er bijvoorbeeld bijdragen aangevraagd worden voor excursies, bedrijfsbezoeken of gastlessen.

In het kader van haar 25-jarig jubileum dit jaar, geeft GROEN-Direkt het GREEN Education Fund een startkapitaal mee van € 25.000,- waardoor een gezonde basis wordt gelegd voor een groene toekomst.

Meer informatie op www.groen-direkt.nl

Fonds GROEN-Direkt voor groen onderwijs