bollen-bloemen-innovatie7

Floweracademy.NL bestaat 15 jaar

Floweracademy.NL is een begrip op het gebied van educatie in de sierteeltsector. Niet alleen in Nederland, maar in meer dan 25 landen. Dit jaar bestaan zij 15 jaar en de plannen voor de toekomst zijn groot met virtual classrooms, het leren op afstand.
Virtueel-les-krijgen-internationaal-les-krijgen-greenport-duin-en-bollenstreek

Floweracademy.NL is een begrip op het gebied van educatie in de sierteeltsector. Niet alleen in Nederland, maar in meer dan 25 landen!

Lucas Jansen heeft ruim 35 jaar ervaring met educatie in de (internationale) sierteeltketen op het gebied van assortimentskennis, kwaliteit, ketenkennis, marketing, bloemsierkunst en account- & category management. 
Deze kennis zet hij in om over de hele wereld studenten wegwijs te maken in het bloemen- en plantenassortiment, marketing en account & category management.
Daarnaast organiseert zijn bedrijf geregeld marktverkenningen door heel Europa om op deze manier de verschillende afzetmarkten beter te leren kennen.

Floweracademy.nl werkt samen met Miranda Bakker (specialist in account- & category management en marketing) en Mieke Stap (pecialist in fotografie en video-opnames) om alle aspecten van de (internationale) sierteeltketen te belichten.

In 2012 startte Lucas met Floweracademy.TV, het eerste e-learning platform in de sierteeltketen.
De ontwikellingen gingen snel want in 2015 maakte papier plaats voor een app en in 2018 werd een uitgebreide webapplicatie en productcatalogus InfoFlowerPlants gelanceerd. Deze online productcatalogus is in acht talen beschikbaar als webapplicatie.
Begin 2020 is ook de virtuele classroom niet meer weg te denken uit het aanbod van Floweracademy.nl. Zo komt leren op afstand een stuk dichterbij!

Bron: BP Nieuws.

Floweracademy.NL bestaat 15 jaar