bollen-bloemen-innovatie7

Eerste ondernemers krijgen gratis energie-advies

Doe een quickscan zonne-energie en/of laat je energieverbruik monitoren door EECare en zie wat jouw mogelijkheden zijn op het gebied van duurzaamheid. Meedoen is gratis voor een aantal bedrijven.
zonne-energie-quickscan-duurzaamheid-greenport-duin-en-bollenstreek

Samen met Royal Anthos en Regionaal adviesbureau Energy Environment Care (EECare) geeft onze Greenport ruim twintig bedrijven de kans een jaar lang hun energieverbruik te monitoren. Daarbij wordt voor geïnteresseerden extra een quickscan zonne-energie uitgevoerd. De eerste ondernemers, onder andere Mark Hulsebosch en Piet van Delft, hebben zich al aangemeld.

Mark: “Ik ben een jonge ondernemer die graag meer inzicht wil krijgen in de energiebesparing binnen ons bedrijf. Daarnaast ben ik benieuwd welke slagen we nog kunnen maken op het gebied van duurzaamheid.”
Ook Piet van Delft heeft zijn kwekerij aangemeld. “Het dak van de bedrijfsruimte dient gerenoveerd te worden. Daarbij wil ik direct zonnepanelen plaatsen alleen weet ik niet hoeveel en welke subsidiemogelijkheden hiervoor zijn. Ik heb EECare gevraagd dit voor mij inzichtelijk te maken door middel van een quickscan.”

Besparen? Meld je aan!

Wil jij ook weten welke mogelijkheden er voor je bedrijf zijn om energie te besparen en/of wil je liever een quickscan zonne-energie? Meld je dan aan via maarten@eecare.nl of stel je vragen aan Maarten Reij via 088-332 27 77. Er is nog ruimte voor enkele deelnemers!


Eerste ondernemers krijgen gratis energie-advies