bollen-bloemen-innovatie7

Een masterclass voor ondernemers die weten wat ze willen

Een masterclass voor ondernemers die weten wat ze willen. Hoe bereid je je als ondernemer voor op o.a. marktpositionering, bedrijfsstrategie en maatschappelijk draagvlak? In zes maandelijkse bijeenkomsten wordt in groepen van tien ondernemers gezocht naar: waar sta ik nu, wat is mijn (gewenste) koers en wat is er nodig om die koers te realiseren?
masterclass-ondernemers-glastuinbouw-greenport

“Met deze masterclass willen we bijdragen aan sterke, toekomstbestendige bedrijven met ondernemers die weten wat ze willen.” Dat vertelt René Gomersbach (Rabobank) in deze video over de masterclass Leiderschap en Strategie. De masterclass gaat begin 2022 van start.

Directeur Ruud Paauwe van Glastuinbouw Nederland heeft samen met Rene Gomersbach en Mathijs Jasperse (Florpartners) de kar getrokken om deze masterclass mogelijk te maken. “Ik ben blij dat dit begin 2022 van start kan gaan”, zo verwoordt Ruud Paauwe.
In de video (klik hier) komt naast Gomersbach ook Bart Boevé (Florpartners) aan het woord. Hij vertelt wat deelnemers inhoudelijk kunnen verwachten. Ondernemer Rob Baan (Koppert Cress) en Adri Bom-Lemstra (Glastuinbouw Nederland) gaan in op het belang van deze masterclass. De masterclass is een initiatief en een samenwerking van Glastuinbouw Nederland, Rabobank en Florpartners.

De masterclass

Hoe bereid je je als ondernemer voor op o.a. marktpositionering, bedrijfsstrategie en maatschappelijk draagvlak? In zes maandelijkse bijeenkomsten wordt in groepen van tien ondernemers gezocht naar: waar sta ik nu, wat is mijn (gewenste) koers en wat is er nodig om die koers te realiseren?
Lees hier meer over de masterclass en bekijk de flyer.

Een masterclass voor ondernemers die weten wat ze willen