bollen-bloemen-innovatie7

Finale Dragons Den Yuverte mbo Aalsmeer

De Dragons Den van Yuverta mbo Aalsmeer is een terugkerende opdracht (en evenement). Dit jaar hebben leerlingen uit het tweede en derde jaar Teelt en techniek en Groene handel en logistiek hun bedrijfsopdrachten gepitcht voor een zeskoppige jury. Bij de winnaars zaten twee groepjes met een opdracht in de Greenport Duin- en Bollenstreek.
Dragons-den-Yuverta-Aalsmeer-Greenport

Tweede- en derdejaars studenten Teelt en techniek en Groene handel en logistiek van Yuverta mbo Aalsmeer hebben tijdens een Dragons Den hun bedrijfsopdrachten gepitcht voor een zeskoppige jury.

Desiree Haan van Yuverta mbo, Ronald Pordon van Yuverta mavo Aalsmeer, Wouter de Vries van Parfum Flower CompanyKarin van der Eijk van VDE plant en Kees de Jonge van Rabobank Metropool Amsterdam beoordeelden de jonge studenten op presentatie en innovativiteit in de uitvoering van de opdracht.

Winnaars uit Greenport Duin- en Bollenstreek

De 1e prijs was voor Jan Schreurs, Hidde Imthorn en Niels van der Maat met een onderzoek over meerlagenteelt onder LED. De 2e prijs ging naar Jimmy Rodenburg, Frans Reeuwijk en Koen van Ruiten. Zij hebben onderzoek gedaan op de hyacintenbroei van jonge ondernemer Wim van Schie in Noordwijkerhout. De 3e prijs was voor Tom Vianen met zijn onderzoek naar een optimalisatie van de bedrijfsindeling van P. van Duijvenvoorde Bloemenexport BV in Rijnsburg. Ze zijn beloond met een mooie waardecheque!

Finale Dragons Den Yuverte mbo Aalsmeer