bollen-bloemen-innovatie7

Directeur voor 1 dag

Enthousiaste 3de of 4de jaars studenten van een hbo of universitaire opleiding zijn worden van harte uitgenodigd om aan te melden voor 'directeur voor 1 dag' van Horti heroes. Er zijn 15 plekken beschikbaar en aanmelden kan tot 1 november via Horti Heroes.
Flyer-D1D-2019-student-gezocht

Als directeur voor 1 dag mag jij meelopen met de directeur van één van Nederlands meest vooraanstaande producenten/leveranciers in de Food en Flower Industry. Want in verse producten ligt de toekomst! Grijp deze unieke kans en geef je op! Word jij geselecteerd? Dan levert jou dat een mooie ervaring en referentie op!

Wat ga je doen?

Je gaat letterlijk één dag meelopen met een van de grootste directeuren uit de Food & Flower Industry. Je krijgt tevens een bedrijfsvraagstuk voorgelegd, waar jij jouw onbevangen advies over mag geven! Je speelt daarmee een belangrijke rol en draagt bij aan het toekomstig beleid van de desbetreffende onderneming.

Datum

De dagen dat er meegelopen kan worden zijn verspreid in de week van 14 tot en met 18 november 2022.

Selectieprocedure

Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar voor studenten bij 15 verschillende Nederlandse topbedrijven in de sector. Dit betekent dat we een paar vragen zullen stellen om erachter te komen wat je motivatie is om mee te doen, zodat we mede op basis daarvan een selectie kunnen maken. Je studierichting vragen we wel, maar in principe kijken we daar niet naar.

Opgeven en meer informatie

Geef je voor 1 november op via deze link.

Deelnemende bedrijven

De deelnemende bedrijven/organisaties vertegenwoordigen de gehele keten en zijn koplopers in de Nederlandse Food & Flower Industrie: veredelaars, toeleveranciers, kwekers, handelaren en de belangenvertegenwoordigers.

Directeur voor 1 dag