bollen-bloemen-innovatie7

De werkgeversbijeenkomsten komen eraan!

Laat je bijpraten over de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap. De werkgeverslijn organiseert een aantal interessante werkgeversbijeenkomsten de aankomende periode.
webinar-internationale-medewerkers-greenport-duin-en-bollenstreek

Op maandag 7 maart van 16:00 tot 17:15 uur organiseert LTO Nederland een politiek gesprek met Anne-Marijke Podt (D66) en Chris Stoffer (SGP) over de actuele zaken rondom werkgeverschap. We bespreken de thema’s krapte op de arbeidsmarkt, kosten van arbeid, huisvesting en boeien & binden. Hierover gaat Eric Douma, portefeuillehouder Ondernemerschap & Onderwijs LTO Nederland, samen met de Kamerleden in gesprek. De vraag die centraal staat is: wat kunnen we als land- en tuinbouw van de politiek verwachten? Volg het gesprek live en stel je vragen aan de Kamerleden via de chat.

Online bijeenkomsten (45 min.) – Aan de slag in de praktijk 

In de dagen daarna gaan we met jou als werkgever verder aan de slag om deze onderwerpen uit te diepen. Dit doen we in een viertal online bijeenkomsten waarbij je zelf nog actiever mee kunt doen aan het gesprek en mondeling je vragen kunt stellen. Aan het eind van elke online werkgeversbijeenkomst heb je praktische tips en handvaten ontvangen waarmee je direct aan de slag kunt!  

Je kunt zelf beslissen aan welke bijeenkomsten je wilt meedoen. Sluit je bij alle bijeenkomsten aan? Of kies je alleen voor de onderwerpen die jou interesseren? 

  • Donderdag 10 maart, 19.30 uur – Krapte op de arbeidsmarkt (45 min)
  • Donderdag 10 maart, 20.30 uur – Kosten van arbeid (45 min)
  • Dinsdag 15 maart, 19.30 uur – Huisvesting van internationale werknemers (45 min)
  • Dinsdag 15 maart, 20.30 uur – Boeien en binden van werknemers (45 min)

Aanmelden  

Meld je als werkgever aan via de website van Werkgeverslijn.

De werkgeversbijeenkomsten komen eraan!