bollen-bloemen-innovatie7

Cursus Teelt en Bemesting

Een uitgebreide cursus Teelt en Bemesting gaat van start in regio Boskoop. Deze is bedoeld voor medewerkers met de ambitie door te groeien naar (assistent) teeltmanager met actuele kennis van teelt en bemesting en iedereen die hierover meer wil leren. De cursus is het 1e onderdeel van de branchopleiding.
teelt-bemesting-brancheopleiding-greenport

Ben je een medewerker of jonge ondernemer met de ambitie door te groeien naar (assistent)teeltmanager met actuele kennis van bemesting? Dan mag je deze cursus echt niet missen! Een uitgebreide cursus waar veel onderwerpen aan bod komen. Je krijgt weer even een opfrisser over plantfysiologie. Je leert alles over de functie van verschillende elementen en gebrek verschijnselen, over bemesting en de samenstelling van potgrond. Er is aandacht voor biologische meststoffen en het sturen naar optimale en gezonde gewasgroei. Weerbaar telen in plaats van bestrijden van ziekten en plagen. Verder komt aan bod; gietwaterkwaliteit en het lezen van een (bijmest)monster en hoe je hierop kunt sturen.

Dankzij de Collandsubsidie die hiervoor beschikbaar is, is de eigen bijdrage voor de cursist €300,-. Voorwaarden m.b.t. deze subsidie en meer informatie over deze cursus vind je op de cursuspagina van Greenport Boskoop.

Start bijeenkomsten: 

Dinsdag 26 oktober, wekelijks op dinsdagmiddag/avond met uitzondering van de kerstvakantie. 

Aantal bijeenkomsten: 
10 bijeenkomsten van 15.30u – 20.30 uur

Niveau: MBO
Kosten: €300,-* INCL SUBSIDIE (excl. btw) incl. maaltijden en studiemateriaal.
€1.159,- voor deelnemers zonder subsidiemogelijkheid. 

Locatie: verschillende bedrijven in de regio

De cursus wordt verzorgd in samenwerking met Delphy.

*Voor deze cursus kun je gebruik maken van de collandsubsidie. Deze subsidie is beschikbaar voor werknemers onder cao open teelten.

Aanmelden

Meld je aan voor het eerste onderdeel van de brancheopleiding Teelt en Bemesting. Klik hier.

Brochure

Lees hier de volledige brochure over de brancheopleiding Teelt en Bemesting.

Aanbod Boskoop Academy

Wil je weten welke cursussen er nog meer in de regio Boskoop van start gaan? Klik dan hier.

Cursus Teelt en Bemesting