bollen-bloemen-innovatie7

Cursus leidinggeven start eind september

De juiste mensen inzetten op de juiste plek én op de juiste manier. Dat is niet altijd eenvoudig, maar belangrijker dan ooit! Gemotiveerde medewerkers is als olie in een machine. Tijdens de cursus ga je interactief aan de slag met; aansturen en begeleiden van medewerkers, motiveren van medewerkers, arbeidsorganisatie en personeelszaken.
cursus-leidinggeven-greenport-boskoop-duin-en-bollenstreek

Leidinggeven is een vak apart. Alles in goede banen leiden, doelen halen en werken met een team. Dit team goed begeleiden, motiveren en ze verantwoordelijkheid laten paken. Hoe zorg je voor de juiste mensen op de juiste plek met de juiste begeleiding?

Bedrijven groeien en dat vraagt om meer mensen die leiding kunnen geven binnen het bedrijf. Je ziet steeds meer medewerkers ‘van de werkvloer’ doorgroeien naar een leidinggevende functie. De cursus leidinggeven mbo biedt alles wat daarvoor nodig is: aansturen, begeleiden en motiveren van medewerkers, arbeidsorganisatie en personeelszaken. 

De cursus Leidinggeven mbo (4 dagdelen van 15:30-20:30 uur incl. maaltijd) wordt georganiseerd door Greenport Boskoop i.s.m. Yuverta (voorheen Wellantcollege) en diverse bedrijven uit de regio Boskoop. 

Datum bijeenkomsten:
27 september, 11 en 25 oktober, 8 november
Aantal bijeenkomsten: 4 bijeenkomsten van 15.30 – 20.30
Niveau: MBO
Kosten: €59,25* INCL SUBSIDIE (excl. btw) incl. maaltijd en studiemateriaal
€395,- voor deelnemers zonder subsidiemogelijkheid. 
*Voor deze cursus kun je gebruik maken van de collandsubsidie. Deze subsidie is beschikbaar voor werknemers onder cao open teelten.
Locatie: verschillende bedrijven in de regio

Meld jezelf en/of je medewerkers aan via: Greenport Boskoop Academy – GreenPort Regio Boskoop.

Cursus leidinggeven start eind september