bollen-bloemen-innovatie7

Cursus Gastheer van Nationaal Park Hollandse Duinen

De cursus Gastheer van Nationaal Park Hollandse Duinen informeert recreatie-, horeca- en agrarische ondernemers over de bijzondere waarden van het gebied waarin zij ondernemen. Pluk de vruchten van deze cursus en het ondernemen in het nationaal park.
NPHD-Landgoed-Keukenhof-gastheer

Met de informatie uit de cursus ben je in staat jouw gasten te vertellen over bijvoorbeeld het ontstaan van Nationaal Park Hollandse Duinen en de bijzondere natuur en hen te wijzen op de bijzondere plekjes. Een extra service, wat het verblijf én het gebied aantrekkelijker maakt.

“Onze gasten willen niet alleen naar Katwijk of het strand, ze willen ook naar Leiden en naar de bollenvelden. Ze komen voor het hele gebied. Ik vind het leuk om ze tips te geven waar ze mooi kunnen fietsen en wandelen. Daar wilde ik graag handvatten voor krijgen, zodat ik ze meer over het gebied kan vertellen.”, aldus Kees van Delft van B&B-Pension Het Oude Dorp in Katwijk.

Wil je ook de vruchten plukken van ondernemen in ons nationaal park? De eerstvolgende cursusgroepen starten weer in oktober. Bekijk alle informatie in deze flyers:

Folder Gastheer Noordwijk-Hillegom – startdatum 5 oktober

Folder Gastheer DenHaag-Katwijk – startdatum 11 oktober

Klik hier om direct aan te melden.

Op 7 september (16.30-17.30 uur) vindt een online informatiebijeenkomst plaats over de cursus. Neem vrijblijvend deel en hoor meer over deze interessante mogelijkheid, klik hier om aan te melden.

Cursus Gastheer van Nationaal Park Hollandse Duinen