bollen-bloemen-innovatie7

Bureau gekozen voor EU-campagne Bloemenbureau

Bloemenbureau Holland heeft na een gedegen selectieprocedure marketingbureau Sense marketing & more gekozen als uitvoerend bureau (Implementing Body) voor een EU-campagne. Deze extra promotiecampagne 2021 is opgezet in het kader van een extra EU-regeling voor de promotie van agrarische sectoren die extra zwaar hebben geleden onder de eerste Corona golf afgelopen maart tot en met mei.
bureau-gekozen-voor-EU-campagne-Bloemenbureau-promotie-agrarische-sector

Het betreft de onlangs toegekende EU-promotiecampagne ‘Reviving the European Market for Flowers & Plants’. Deze bijzondere en extra promotiecampagne 2021 is opgezet in het kader van een extra EU-regeling voor de promotie van agrarische sectoren die extra zwaar hebben geleden onder de eerste Corona golf afgelopen maart tot en met mei.

Vanuit Nederland is Bloemenbureau Holland de coördinerende organisatie, die de campagne uitvoert samen met 5 collega-organisaties uit België, Bulgarije, Denemarken, Frankrijk en Oostenrijk. In de zes aanvragende landen plus Duitsland wordt de campagne in het voorjaar van 2021 uitgevoerd.

Sense marketing & more is het bureau voor marketinganalyse, strategie en projectmanagement van marketingactiviteiten en kenmerkt zich door praktische kennis, ervaring en netwerk in de tuinbouw. Sense marketing & More kenmerkt zich binnen de tuinbouw door de grote kennis en ervaring, het netwerk en de persoonlijke en gedegen aanpak. Zie sensemarketing.nl.

Bureau gekozen voor EU-campagne Bloemenbureau