bollen-bloemen-innovatie7

Bollenacademie onderzoekt scholingsbehoeften: jouw inbreng is cruciaal!

De Bollenacademie doet onderzoek naar de scholingsbehoefte(n) binnen de sector. Met het onderzoek wil de organisatie inzicht krijgen in welke kennis er gevraagd wordt en met die verkregen informatie gericht en relevant materiaal ontwikkelen wat aansluit bij behoeften en wensen van de sector.
Bollenacademie-onderwijs-vragenlijst-greenport

Om beter in te spelen op de opleidingsbehoeften binnen onze sector, start de Bollenacademie een onderzoek naar scholingsbehoeften. Dit doet zij aan de hand van een vragenlijst. De vragenlijst is ontworpen om inzicht te krijgen in welke kennis er gevraagd wordt. Dit stelt de Bollenacademie in staat om gerichte en relevante materialen te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze sector.

Jouw mening telt! Vul de vragenlijst in.

Vul de vragenlijst in via https://www.survio.com/survey/d/L7V4T9F9J7J9D3K5M en geef je input vóór zondag 30 juni 2024. Door de vragenlijst in te vullen, help je de Bollenacademie om een aanbod te creëren dat optimaal aansluit bij de scholingsbehoeften. Deelname is volledig anoniem en het invullen kost slechts enkele minuten van je tijd. Samen zorgen we er voor dat ons opleidingsaanbod iedereen de kans biedt om te groeien en te bloeien.

De Bollenacademie

De Bollenacademie is een schakel om kennis aan te laten sluiten bij de praktijkbehoefte en beschikbaar en toegankelijk te maken. Daarnaast zorgt de Bollenacademie voor voeding van de onderwijsinstellingen met relevante informatie op verschillende niveaus (mbo, hbo en eventueel universiteit), scholieren en zij-instromers. Zodat (potentieel) personeel in de bloembollensector voldoende geschoold is en blijft.

Het bestuur van de Bollenacademie bestaat uit de volgende partners: Yuverta, VONK, InHolland, Wageningen University & Research, Royal Anthos en de KAVB.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je contact op met Rianne van der Hulst, voorzitter van de Bollenacademie, via vanderhulst@kavb.nl. Meer informatie over de Bollenacademie vind je op de website.

Bollenacademie onderzoekt scholingsbehoeften: jouw inbreng is cruciaal!