bollen-bloemen-innovatie7

Aftermovie Grand finale Bollenjongens

De 'Grand finale Bollenjongens', het slotstuk van een tiendelige tv-serie waarin 11 bollenjongens hun leven delen met de kijker. Waar zijn zij dag in dag uit mee bezig in de schuur en op het land, hoe werken zij samen, wat zijn hun drijfveren en dromen, hoeveel bollen worden er per jaar in de Duin- en Bollenstreek geteeld en hoe kijken zij naar de toekomst van zichzelf en de sector?
Bollenjongens-grand-finale-greenport

Een belangrijk moment tijdens het event op zaterdag 3 juli was de presentatie van de ‘Bollenjongens Deal’. Een document waarmee de bollenjongens 5 beloften doen aan de streek. Kees van der Zwet (voorzitter Greenport Duin- en Bollenstreek) nam dit document in ontvangst en sprak net als Lars Flinkerbusch (Economic Board Duin- en Bollenstreek) vol trots over en tegen de jongens. Naast de lofzang keken beide heren ook kritisch naar de sector, de regio en de toekomst.

Toekomst, met elkaar

Samen moeten we het doen en de schouders er onder zetten om de Duin- en Bollenstreek de streek te laten zijn die het nu is, met het open landschap. Maar ook de streek waar geleefd, gewoond en gewerkt kan worden. Een pittige taak voor de regio, waarbij de inzet van iedereen een steentje bij kan dragen.

Meer informatie over de bollenjongens en de serie vind je op onze speciale projectpagina.

Aftermovie Grand finale Bollenjongens