bollen-bloemen-innovatie7

Aftermovie FUTURE Bollenstreek evenement

FUTURE Bollenstreek is een brand new netwerkevenement georganiseerd door AW Groep, Watertoren Bollenstreek en Greenport Duin- en Bollenstreek. Het doel: jongeren verbinden, of ze nou ondernemer zijn, in loondienst of op zoek zijn naar een baan. FUTURE is er om zichtbaar te maken welke talloze mogelijkheden er zijn in de Duin- en Bollenstreek.
Sfeerbeeld-FUTURE-evenement-3-nov-2023

Beelden zeggen soms meer dan woorden. De eerste editie van FUTURE Bollenstreek was een succes: ruim 80 Bollenstreekgenoten gingen hun nieuwsgierigheid achterna en waren vrijdag 3 november aanwezig in Watertoren Bollenstreek. Er werd volop kennisgemaakt aan de hand van vragen uit de Queston Pots, Lissenaar Kevin Weijers vertelde zijn inspirerende verhaal en de DJ zorgde er met zijn fijne tunes voor dat de eindtijd van 20 uur eigenijk te vroeg was. 

FUTURE goals

FUTURE kijkt uit naar de volgende editie (vrijdag 9 februari 2024) en blijft zich inzetten voor de verbinding en empowerment van jonge ondernemers, jong werkenden en jongeren die op zoek zijn naar een baan in de Bollenstreek. Weten wat je kan brengen en toevoegen, maar ook wat je bij wie kan halen. Lokale gedrevenheid om de fundering van de Bollenstreek nog hechter te maken. Meld je aan voor de volgende editie >>>

Meer weten over FUTURE Bollenstreek? Lees hier het nieuwsbericht’ Succesvolle lancering van FUTURE, hét jongeren netwerkevenement‘ en kijk op de website.

Aftermovie FUTURE Bollenstreek evenement