bollen-bloemen-innovatie7

Vlog #uitjebloembol tijdens de herfstvakantie

In onze serie vlogs #uitjebloembol ‘Power-up your summer job’ lieten scholieren zien hoe leuk het is om in het #sierteeltcluster te werken tijdens vakantiewerk of een weekendbijbaan. Naast werk in de zomer is er ook in het najaar genoeg werk in de schuur. Julia neemt je mee tijdens de vlog 'Power up your flower job'.
vlog-#uitjebloembol-greenport-stories

Julia Horgervorst werkt geregeld op het bedrijf van haar vader, Gebr. Hogervorst in Noordwijkerhout. Ook haar moeder Leonie Hogervorst Bouwmeester helpt zo nu en dan mee in het bedrijf en met deze vlog.

Ook tijdens de herfstvakantie is het ‘druk’ met scholieren die aan de slag gaan om een extra centje te verdienen in het sierteeltcluster. Julia laat zien waarom er schuimen op de bollen in pot zitten, hoe de coronamaateregelen worden toegepast en natuurlijk komen de schuurkatten Saar en Soof nog even in beeld.

Inspireren, motiveren en laten zien wat deze sector te bieden heeft. Dat is wat wij met Greenport Stories voor ogen hebben tijdens de serie vlogs #uitjebloembol ‘Power-up your flower job’.

Bekijk hieronder de vlog van Julia.

Bekijk de andere zes vlogs via de pagina Greenport Stories.

Vlog #uitjebloembol tijdens de herfstvakantie