bollen-bloemen-innovatie7

Vlog mee met ‘Power-up your summer job’ 2021!

In onze serie vlogs #uitjebloembol ‘Power-up your summer job’ laten scholieren zien hoe leuk het is om in het sierteeltcluster te werken tijdens vakantiewerk of een weekendbijbaan. Ken jij of ben jij die vlogger? Laat het ons weten en doe mee!
oproep-vlog-#uitjebloembol-greenport-duin-en-bollenstreek

Bloembollen, zomerbloeiers, planten, trekkers, muziek aan in de schuur, gezellig met leeftijdsgenoten. Herken je dit? Dan werk jij vast deze zomer net als Julia, Lies en Rosa-Li in het sierteeltcluster van de Duin- en Bollenstreek en lijkt het je leuk om een vlog te maken over je werk? Tof ✌️. Of heb jij leuke jonge medewerkers dit seizoen of vast in dienst voor bijvoorbeel de weekenden?

Meld je aan voor 15 juni 2021 bij Eva van der Kwast (communicatie@greenportdb.nl) en laat ons weten waarom juist jouw vlog op onze socials te zien moet zijn. Wie weet schitter jij dan straks niet alleen tussen de bollen en 🌷 maar ook op onze socials met onze vlogserie #uitjebloembol.

Inspireren, motiveren en laten zien wat deze sector te bieden heeft. Dat is wat wij met Greenport Stories voor ogen hebben tijdens de serie vlogs #uitjebloembol ‘Power-up your summer job’.

 

Vlog mee met ‘Power-up your summer job’ 2021!