bollen-bloemen-innovatie7

#uitjebloembol in de winkelstraat van Natural Bulbs met Anouk en Amber

In de vlogserie #uitjebloembol nemen een aantal jongeren je een dag mee tijdens hun (vakantie)baan tussen de bollen en de bloemen in onze Greenport. Biologische bloembollen, daar werken Anouk en Amber mee bij Natural Bulbs. Deze webshop verkoop allerlei soorten bloembollen. Waarom het er zo leuk is om te werken vertellen ze je graag. #uitjebloembol neemt je mee.
#uitjebloembol-natural-bulbs-vlogserie-greenport-duin-en-bollenstreek

De meiden werken samen aan het inpakken van de bollen voordat ze op transport gaan naar de klant. Rob van Reisen is de manager – of eigenlijk supporter – van de meiden en begeleidt iedereen zodat het werk op de juiste manier – en met een grote glimlach – uitgevoerd kan worden. De teamspirit is heel belangrijk, maar ook het feit dat je lekker kunt kletsen en als 14-jarige €4,50 per uur verdient.

Kijk mee naar Amber, Anouk en Rob tijdens hun werk tussen de biologische bollen van Natural Bulbs en zie hoe zijn werken in hun eigen winkelstraat.

Volgend jaar meedoen?

Dit is alweer de laatste vlog uit de serie #uitjebloembol power up your summer job. Met deze vlogs hopen wij te inspireren en te laten zien dat er vele mogelijkheden zijn in het sierteeltcluster. In de zomer verdienen jongeren een zakcentje en maken ze kennis met de sector en proeven zij van de mogelijkheden die er zijn. Er zijn genoeg bedrijven in onze Greenport die kenniswillen maken en aan de slag willen met de volgende generatie.

Lijkt het jou leuk om een vlog te maken over jouw werk in het sierteeltcluster? Dat kan! Stuur een bericht naar communicatie@greenportdb.nl.

Vlogs gemist? Klik op de namen en bekijk de vlogs van Olav, Elise, Dione, Julia, Thijs en Cas, Britt en Julia.

Vragen?

Heb je vragen over deze leuke bijbaan of over de sector? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar communicatie@greenportdb.nl.

In de serie #uitjebloembol ‘Power-up your summer job’ nemen scholieren en studenten je mee op hun werkdag in het sierteeltcluster. Ze laten je zien wat hun dag inhoudt, welke werkzaamheden ze verrichten en hoe gezellig en leuk het is om in het groen te werken.

#uitjebloembol in de winkelstraat van Natural Bulbs met Anouk en Amber