bollen-bloemen-innovatie7

Magazine YOUNG. ook in de Tweede Kamer

Niemand minder dan Caroline van der Plas kreeg van Allan, Daan en Tim hun magazine YOUNG. Flowering the Future overhandigd. Na een goed gesprek zorgde het reisje naar de Tweede Kamer zorgde er ook voor dat het magazine in diverse postvakken van kamerleden achtergelaten werd.
YOUNG.magazine.Tweede-Kamer-greenport

Na de lancering tijdens Vier de Lente Festival is magazine YOUNG. in de hele regio huis-aan-huis verspreid. Ook zorgden initiatiefnemers Daan, Tim en Allan er voor dat het magazine ook terecht kwam bij belanghebbenden of beleidsmakers in allerlei lagen van de samenleving en politiek.
Wat nog ontbrak was een reisje naar Den Haag, om ook daar het magazine aan de man (of in dit geval: de vrouw) te brengen. Niemand minder dan Caroline van der Plas nam het magazine in ontvangst.

Warm ontvangst

Niemand minder dan Caroline van der Plas kwam de drie ophalen in de Statenpassage en nam ze direct mee naar de postvakkenkamer. De drie hadden ruim 50 magazines bij zich en hebben deze verspreid in de postvakken van diverse kamerleden. In het kantoor van Caroline hebben ze een gesprek gevoerd over het magazine en de sector.

Allan: “Het was een geslaagd bezoek. Echt iemand met de voeten in de klei en het was gewoon heel relaxed. We hebben een goed gesprek gevoerd en mochten nog even de Tweede Kamer in.”

tweede-kamer-young-magazine-greenport
Magazine YOUNG. ook in de Tweede Kamer