bollen-bloemen-innovatie7

Inschrijving geopend: 25 Topstudenten gezocht die één dag directeur willen zijn

In de week van 13 t/m 17 november 2023 krijgen 25 topstudenten de kans om een directeur in de Food & Flower industrie te adviseren. Zij gaan één dag meelopen en ondertussen werken zij aan een uitdagende adviesopdracht. Zeven bedrijven in de Greenport Duin- en Bollenstreek doen mee en de directeuren geven daarmee een inkijkje in hun dagelijkse werkzaamheden én de sierteeltketen. Een kans voor zowel jong talent als de directeuren om geïnspireerd te raken.

Directeur voor 1 Dag (D1D) wordt georganiseerd door HortiHeroes, SeedValley, Fruit Tech Campus, Greenport Aalsmeer en Greenport Duin- en Bollenstreek en is gericht op bedrijven in de Food & Flower industrie. “Hoe gaaf is het als je één dag directeur kunt zijn van een bedrijf en een directeur kunt inspireren met jouw ideeën, inzichten en oplossingen?”, aldus Eva van der Kwast, organisator van D1D in de Greenport Duin- en Bollenstreek. Maarten Prins, programmamanager Greenport Duin- en Bollenstreek, vult aan: “Als directeur krijg je de kans om jong talent te inspireren en zelf geïnspireerd te raken. Jongeren kijken anders naar de wereld, dus laat je verrassen.”

Bedrijven enthousiast

Bedrijven zijn enthousiast over het evenement en stellen graag hun tijd beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren. Bijzonder is dat bedrijven uit verschillende Greenport gebieden in Nederland meedoen. Deelnemende directeuren uit deze Greenport komen van Copijn, Hobaho, Royal de Ree Holland, JUB Holland, Hogervorst, Royal van Zanten en Keukenhof. Toonaangevende bedrijven in de sierteeltketen.

Meld je aan als student

3e of 4e jaars hbo/wo studenten melden zich aan via de www.hortiheroes.com/aanmelden. Wees er snel bij, want er zijn slechts 25 plekken beschikbaar voor deze bijzondere mogelijkheid om achter de schermen te kijken en een andere wereld binnen te stappen. Aanmelden kan t/m vrijdag 27 oktober 2023.

Over HortiHeroes

Stichting HortiHeroes zet zich samen met haar partners in voor het aantrekken en ontwikkelen van talent in de Food & Flower industrie. Daarnaast zet ze zich in voor het opdoen van nieuwe ideeën én oplossingen van binnen en buiten de sector om (jong) talent te inspireren.

Inschrijving geopend: 25 Topstudenten gezocht die één dag directeur willen zijn