bollen-bloemen-innovatie7

Green Unplugged in november 2023 in de Duin- en Bollenstreek

Vmbo-studenten komen tijdens Green Unplugged alles te weten over de wereld van de tuinbouw, want ze gaan op bedrijfsbezoek. In november 2023 doen een aantal bedrijven uit deze Greenport (en Aalsmeer).
real-life-vraag-studenten-RLS - uitwisselingsproject-greenport-duin-en- bollenstreek

In november start Green Unplugged weer: een serie bedrijfsbezoeken voor scholen in de regio’s Duin- en Bollenstreek en Aalsmeer. Vmbo-leerlingen maken kennis met de tuinbouw terwijl ze een rondleiding door het bedrijf krijgen en aan de slag gaan in een workshop. De juiste combinatie voor deze doelgroep.

De bedrijfsbezoeken vinden plaats op elke donderdag in november, met uitzondering van 9 november.

Toekomst Green Unplugged

Greenport Duin- en Bollenstreek wil in de volgende editie de leerlingen de mogelijkheid geven om op twee bedrijven te gaan kijken. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan een teler en vervolgens een afnemer zoals een tuincentrum of exporteur. Hiervoor zoeken wij bedrijven die enthousiast zijn om leerlingen een ochtend e/o middag (in verschillende groepen) mee te nemen.

Meedoen als bedrijf?

In de volgende editie meedoen als bedrijf? Meld je aan bij Eva van der Kwast via communicatie@greenportdbd.nl. Op deze manier maken vele handen licht werk en krijgen de leerlingen op verschillende bedrijven de kans om kennis te maken met de groene sector en beroepen die daar allemaal aan het werk zijn.

Green Unplugged in november 2023 in de Duin- en Bollenstreek