bollen-bloemen-innovatie7

Welke route naar klimaatneutraal neem jij?

Ben jij een ondernemer in de greenport en altijd op zoek naar manieren om je bedrijfsvoering te verbeteren en toekomstbestendig te houden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste innovaties op het gebied van duurzaamheid? Lees hieronder dan snel verder over het event wat wij in december organiseren, waarbij we ook een pre-event organiseren over waterstof.

Welke route naar klimaatneutraal neem jij?

In december organiseren wij een event waarbij we komen met tips en adviezen om je bedrijf te verduurzamen, geven we inspirerende voorbeelden en concrete handvaten en routes voor specifieke vragen. We gaan graag met ondernemers in gesprek om te duiden waar uitdagingen en kansen liggen. Het is tevens het moment om je collega-ondernemers te ontmoeten! Het exacte programma maken we binnenkort bekend en ontvang je per e-mail van ons.

Vooraf aan deze meeting organiseren wij een event specifiek over waterstof. Lees hier meer over dit event. Wil je meer weten over de mogelijkheden van waterstof of het event over de route naar klimaatneutraal? Meld je dan bij Tanja (tanja@nflux.nl) of Annebel (annebel@nflux.nl) voor meer informatie.

Datum

02/12/2021

Tijd

15:30 - 18:00

Locatie

Locatie nog onbekend