bollen-bloemen-innovatie7

Wat kan waterstof voor jou betekenen?

Afgelopen maanden hebben we jullie gevraagd de waterstofenquête in te vullen. Bedankt voor jullie reacties! We hebben daardoor een goed beeld gekregen welke vragen er spelen. Om jullie vragen te kunnen beantwoorden organiseren we in december een bijeenkomst over waterstof vanuit het programma Greenport Duin- en Bollenstreek Klimaatneutraal 2040.

Wat kan waterstof voor jou betekenen?

Je kan tijdens dit evenement in gesprek gaan met aanbieders van waterstofoplossingen. Denk hierbij aan de eerste tractor op waterstof, grootschalige waterstofketels voor bollenbroei en verwarming, waterstof vrachtwagens, waterstof opwek en opslag, en H2 tankstation bouwers.

Meer details over de locatie en het volledige programma maken we binnenkort bekend. Ben je nieuwsgierig en wil je alvast meer informatie? Neem contact op met Tanja (tanja@nflux.nl) of Annebel (annebel@nflux.nl) voor meer informatie.

Aansluitend aan de waterstofbijeenkomst vindt het evenement Greenport Duin- en Bollenstreek Klimaatneutraal 2040 plaats. Klik op deze link voor meer informatie.

Datum

02/12/2021

Tijd

13:30 - 15:30

Locatie

Locatie nog onbekend
Wat kan waterstof voor jou betekenen?