bollen-bloemen-innovatie7

GEANNULEERD: Wat kan waterstof voor jou betekenen?

Dit is evenement is nu voor geannuleerd. Greenport Duin- en Bollenstreek wil hier mee het risico op verspreiding van het virus verkleinen en vindt dat zij een voorbeeldfunctie heeft.

Afgelopen maanden is de enquête over waterstof ingevuld. Dankzij de reacties hebben we een goed beeld gekregen welke vragen er spelen. Om deze vragen te kunnen beantwoorden organiseren we donderdag 2 december een bijeenkomst over waterstof vanuit het programma Greenport Duin- en Bollenstreek Klimaatneutraal 2040, met aansluitend een bijeenkomst over ‘Welke route naar klimaatneutraal neem jij?’.

GEANNULEERD: Wat kan waterstof voor jou betekenen?

Ondernemers in de Greenport Duin- en Bollenstreek zijn bescheiden, maar ondertussen zijn ze stevig aan het investeren in verduurzaming. Velen hebben de schuren vol liggen met zonnepanelen en er wordt gewerkt aan lokale vergisting, wind op land en andere routes. Maar daarmee is nog niet alles opgelost en zeker op het gebied van logistiek, landbouwvoertuigen en tijdelijke warmtebronnen lijkt waterstof de toekomstbestendige oplossing.

Daarom nodigen we je graag uit voor ons inspirerende waterstofevenement op donderdag 2 december. Verschillende aanbieders van waterstofoplossingen presenteren hun producten. Denk aan waterstoftractor, waterstof tankstation, waterstof truck, autonome veldrobot, industriële waterstofketel en waterstof opwek en -opslag . En het mooie is dat je tijdens dit evenement met hen in gesprek kan gaan!

Voor wie?

Dit evenement is voor ondernemers – telers, logistiek, (groot)handelaren etc. – die meer duidelijkheid willen over de mogelijke toepassingsmogelijkheden van waterstof, die willen weten hoe de techniek past binnen de bedrijfsvoering, op welke termijn technieken beschikbaar zijn, met welke investeringen/terugverdientijden je rekening moet houden en hoe waterstof kan bijdragen aan het terugdringen van je stikstofuitstoot. Ben jij die ondernemer die klaar is voor de volgende stap? Meld je dan snel aan via deze link.

Programma

13.30 – 13.45 uur    Inloop
13.45 – 13.50 uur    Opening – Andries Middag (programmamanager Greenport Duin- en Bollenstreek)
13.50 – 13.55 uur    Waterstof voor het sierteeltcluster – Petrus Postma
13.55 – 14.10 uur    Inpassing van waterstoftoepassingen in je bedrijf – Erwin Haveman (LTO Noord)
14.10 – 15.10 uur    Waterstofpitches

  • OrangeGas
  • E-trucks Europe B.V.
  • E-robotiller / Reedyk – Automatische Veldrobot
  • H2Trac B.V. – EOX waterstoftrekker
  • Battolyser Systems (Elektriciteit omzetten naar H2 i.c.m. opslag)
  • Warmte Remeha (onder voorbehoud).

15.10 – 15.30 uur    Discussie/napraten

Aanmelden

Gebruik deze link om je aan te melden voor dit waterstofevenement. Je kunt je dan ook gelijk opgeven voor het aansluitende evenement  ‘Welke route naar klimaatneutraal neem jij?’. Lees hier meer informatie over dit evenement.

Datum

02/12/2021

Tijd

13:45 - 15:30

Locatie

Van der Slot Tulips
GEANNULEERD: Wat kan waterstof voor jou betekenen?