bollen-bloemen-innovatie7
TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij krijgt vervolg

Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? En wil je je als ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap?

Neem dan vanaf oktober 2020 deel aan de volgende edititie van het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij. Dit gesubsidieerde programma is ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers en bestaat uit verdiepende bijeenkomsten, 1-op-1 coachingsesssie, een persoonlijksanalysie en inspirerende bedrijfsbezoeken.

TOP-ondernemerschap-programma-greenport-duin-en-bollenstreek
GreenportLIVE: Bloeiend werkgeverschap in de Greenport

Het sierteeltcluster is een belangrijke factor in de economie van onze regio. Binnen het cluster neemt de diversiteit in werk steeds meer toe. Enerzijds is er behoefte aan hbo-opgeleid personeel om de verregaande technologische ontwikkelingen te realiseren. Anderzijds is er veel seizoenswerk, waarin vooral de inzet van handen wordt gezocht. Op welke manier weten de bedrijven uit onze Greenport werknemers duurzaam aan zich te binden en waar hebben zij de overheid voor nodig? Neem deel aan deze online bijeenkomst op 22 oktober!

Bollenvelden-agrotoerisme-greenport-duin-en-bollenstreek
Eerste online sierteeltstagemarkt

Ben je als bedrijf op zoek naar een stagiair(e) en weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan mee aan de allereerste online sierteelt stagemarkt voor bedrijven en studenten op donderdag 22 oktober 2020. Deze stagemarkt wordt georganiseerd door Greenport Aalsmeer, Wellantcollege Aalsmeer en stageplatform De Hofmakerij.

Stagemarkt-sierteeltcluster-greenport-duin-en-bollenstreek
Mechanisatiebeurs - verzet naar januari 2022

De mechanisatiebeurs is een bijzonder evenement, wat dit jaar niet plaatsvindt. Regelmatig is onderzocht of  het verantwoord was om op een veilige manier de tentoonstelling door te laten gaan. Er is gebleken dat dit niet het geval is. De tentoonstelling is verzet naar januari 2022. 

Bloembollen-greenport-duin-en-bollenstreek
FlowerTrials

Tijdens de FlowerTrials® 2021 presenteren niet minder dan 62 veredelaars van pot- en perkplanten hun laatste noviteiten, creatieve concepten en ongelooflijk brede assortimenten. Van teelttechnische informatie tot inspiratie voor de retail, en van baanbrekende stappen in de veredeling tot de laatste trends, voor iedereen die werkt met planten en bloemen en ervan houdt, is er een reden om de FlowerTrials® te bezoeken.

Perkgoed-floritrials-greenport-duin-en-bollenstreek