bollen-bloemen-innovatie7
Holland Dahlia Event

Het Holland Dahlia Event 2020 is dit jaar in aangepaste vorm.

Waar je vorig jaar nog bij diverse bezoeklocaties de dahlia in haar veelzijdigheid kon zien, gaat het dit jaar iets anders.
Holland Dahlia Event neemt je aan de hand van videoimpressies in augustus en september mee op een online reis langs de veelzijdige dahlia. Van dahlia op pot, tot snijbloem in de retail en voor landscaping.

Bekijk voor de bezoekadressen en data/tijden op de site van Holland Dahlia Event.

Dahlia-greenport-duin-en-bollenstreek
Cursus online verkopen

Hoe meng ik mij in de online verkoop; een plan op maat in 4 avonden

Het digitaliseren van de verkoopkanalen van het sierteeltcluster is al even aan de gang. Sinds de start van de coronapandemie neemt het echter een vlucht. Ben jij al online actief? Of wil je dat worden maar weet je niet waar te beginnen? Zijn de online kanalen interessant voor jouw bedrijf? Want eerlijk is eerlijk, het kost ook heel wat tijd, dus moet het ook iets opleveren! In vier avonden werk je aan een plan voor jouw bedrijf.

cursus-online-verkoop-greenport-duin-en-bollenstreek
GreenportLIVE: Agrotoerisme - over 'houden van' toeristen

Tijdens deze GreenportLIVE gaan wij dieper in op het agrotoerisme. Hoe kun jij als ondernemer naast je vaste werkzaamheden het agrotoerisme als onderdeel van je bedrijfsvoering inzetten?

Hoe doe je dat op een verantwoorde en haalbare manier? Het moet tenslotte niet alleen tijd kosten, maar ook iets opleveren. Verschillende ondernemers vertellen over en inspireren met hun verhaal waarbij zij gaande weg geleerd hebben hoe je dit het beste kunt aanpakken.

agrotoerisme-greenportlive-greenport-duin-en-bollenstreek
Meet-up 1 jaar Tuinbouwakkoord

Het digitale Nationaal Tuinbouwcongres wat gepland stond op 25 juni is verplaatst naar 1 oktober. Van 13.30-15.45 uur is het congres online live te volgen vanuit het World Horti Centre in Naaldwijk.

Het programma kent een volledige online opzet voor de deelnemers. Tijdens het online congres kunnen deelnemers actief deelnemen door een app te downloaden. 
Op de website van Greenports Nederland is alle informatie over het programma en de aanmeldlink te vinden.

Tuinbouwakkoord-greenport-duin-en-bollenstreek
GreenportLIVE: Over goed werkgeverschap

Wat is dat nu eigenlijk goed werkgeverschap? Op welke manier zorg jij voor je medewerkers op het gebied van scholing, werkomstandigheden en misschien wel huisvesting van de buitenlandse medewerkers die je in het seizoen op je bedrijf hebt lopen?

 

Meer informatie volgt binnenkort.

 

Bollenvelden-agrotoerisme-greenport-duin-en-bollenstreek
FlowerTrials

Tijdens de FlowerTrials® 2021 presenteren niet minder dan 62 veredelaars van pot- en perkplanten hun laatste noviteiten, creatieve concepten en ongelooflijk brede assortimenten. Van teelttechnische informatie tot inspiratie voor de retail, en van baanbrekende stappen in de veredeling tot de laatste trends, voor iedereen die werkt met planten en bloemen en ervan houdt, is er een reden om de FlowerTrials® te bezoeken.

Perkgoed-floritrials-greenport-duin-en-bollenstreek