TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij krijgt vervolg

Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? En wil je je als ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap?

Neem dan vanaf oktober 2020 deel aan de volgende edititie van het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij. Dit gesubsidieerde programma is ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers en bestaat uit verdiepende bijeenkomsten, 1-op-1 coachingsesssie, een persoonlijksanalysie en inspirerende bedrijfsbezoeken.

TOP-ondernemerschap-programma-greenport-duin-en-bollenstreek
Workshop: Toekomsten van het tuinbouwcluster

Durf jij te zeggen waar de tuinbouw over tien jaar staat? Factoren als politiek, economie, technologie, klimaat en duurzaamheid zijn van grote invloed en moeilijk te voorspellen. En wat betekent een nieuwe pandemie voor de tuinbouw? Samen met experts in- en rondom het tuinbouwcluster ontwikkelden we strategisch gereedschap; we schreven vier extreme, en toch plausibele, toekomsten voor het tuinbouwcluster. Vier toekomsten waar jij als young professional in de tuinbouw mee aan de slag kan. Doe je mee? 

Greenports-NL-ACCEZ-workshop-17-11-20
Online meetup Greenports en Yuverta

Een goede aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt en voldoende personeel om zowel de ‘groene’ als de niet-groene vacatures op te vullen zijn voor de ondernemers in de regio Aalsmeer, Duin- en Bollenstreek en Boskoop belangrijk. Daarom werken de drie greenports op deze thema’s intensief met elkaar én met Yuverta (mbo) samen.

Aanmelden als ondernemer in de Greenport kan via communicatie@greenportdb.nl.

online-greenport-duin-en-bollenstreek
Mechanisatiebeurs - verzet naar januari 2022

De mechanisatiebeurs is een bijzonder evenement, wat dit jaar niet plaatsvindt. Regelmatig is onderzocht of  het verantwoord was om op een veilige manier de tentoonstelling door te laten gaan. Er is gebleken dat dit niet het geval is. De tentoonstelling is verzet naar januari 2022. 

Bloembollen-greenport-duin-en-bollenstreek
FlowerTrials

Tijdens de FlowerTrials® 2021 presenteren niet minder dan 62 veredelaars van pot- en perkplanten hun laatste noviteiten, creatieve concepten en ongelooflijk brede assortimenten. Van teelttechnische informatie tot inspiratie voor de retail, en van baanbrekende stappen in de veredeling tot de laatste trends, voor iedereen die werkt met planten en bloemen en ervan houdt, is er een reden om de FlowerTrials® te bezoeken.

Perkgoed-floritrials-greenport-duin-en-bollenstreek